Over Benidorm

Benidorm ligt in Spanje en is te vinden in de Costa Blanca. De Costa Blanca is een van de populairste kunstgebieden in Spanje en ligt aan de oostkust van Spanje. Benidorm is met name populair bij zon aanbidders en echte strand vakantie liefhebbers. Het is namelijk vrijwel altijd lekker weer in Benidorm. Omdat Benidorm druk bezocht wordt door toeristen kan het wel eens als druk worden bestempeld. De drukte en vele toeristen maken deze badplaats echter erg gezellig. Zo zijn er vele leuke restaurantjes en bars waar u naar hartenlust uit eten kunt of gezellig een drankje kunt doen. Naast leuke eet en drink gelegenheden zijn er in Benidorm vele hotels en appartementen te vinden. Wanneer u dus een last minute boekt naar deze vakantie bestemming zult u merken dat het aanbod zeer groot is.

Voorbereiden op uw Benidorm last minute
Wanneer u een last minute naar Benidorm boekt heeft natuurlijk vooral zin om fijne kleding in te pakken en leuke stranden of restaurantjes uit te zoeken om naartoe te gaan. Er zijn echter nog een aantal zaken waar u op moet letten voordat u vertrekt. Zo is het aan te raden om ook voor een lastminute naar Benidorm een goede reisverzekering af te sluiten. Dankzij een reisverzekering bent u immers veelal verzekerd tegen het onverwachts annuleren van de vakantie, tegen diefstal of ongelukken. Daarnaast kan een vaccinatie tegen Gele Koorts verplicht zijn wanneer u Benidorm bezoekt. Deze verplichting geldt veelal wanneer u net uit een Gele Koorts gebied komt. Ook komt voedselvergiftiging nog wel eens voor, zorg dus ook dat u voldoende aspirines bij zich heeft. Daarnaast kan het fijn zijn om naast een pinpas ook een creditcard mee te nemen. Dit is soms handig bij het boeken van een hotel of excursie.

Zonvakantie
In Benidorm kan het gehele jaar van het aangename weer genoten worden. Dit is dan ook de reden dat in het voor- en naseizoen erg veel ouderen in Benidorm te vinden zijn. In de zomermaanden komt het massatoerisme op gang en worden dagelijks temperaturen boven de 30 graden al snel bereikt. Ook 's avonds blijft de warmte lang aanwezig. De gemiddelde temperatuur bedraagt tussen mei en september meer dan 25 graden. In de overige maanden van het jaar komt de gemiddelde temperatuur niet lager dan 16 graden. Dit maakt Benidorm in veel maanden een geschikte bestemming voor een vakantie naar de zon. Kijk ook eens op Zonvakantie.info voor meer informatie over zonvakanties in Spanje.

Toerisme
Veel Nederlanders, Vlaamse, Duitsers en Britten brengen in Benidorm hun vakantie door. Vooral in de zomer is Benidorm een geliefde vakantiebestemming. Op Londen en Parijs na biedt Benidorm de meeste hotelbedden van heel Europa aan. Daarnaast bezit Benidorm zeer hoge gebouwen. Voor elke 180 inwoners van Benidorm is er gemiddeld een gebouw van 35 meter of nog hoger.

Top 0 lastminutes in Benidorm